Η ΕΟΕΔ ενημέρωσε τον Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Σχολείου Αστακού για θέματα Α' Βοηθειών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Οκτωβρίου 2020

Η ΕΟΕΔ ενημέρωσε τον Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Σχολείου Αστακού για θέματα Α' Βοηθειών


Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης -Ε.Ο.Ε.Δ με μεγάλη χαρά δέχτηκε την πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Αστακού για να ενημερώσει τους γονείς πάνω σε θέματα Α΄Βοηθειών. Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11/10/20 στην αίθουσα Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αστακού.Οι γονείς ενημερώθηκαν στις βασικές Α΄Βοήθειες, πνιγμονή, κατάγματα, εγκαύματα, τραύματα, αιμορραγίες, ΚΑΡΠΑ, Αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, κ.α. 
 
«Δεχτήκαμε την πρόσκληση του συλλόγου χωρίς δεύτερη σκέψη, για να ενημερώσουμε τους γονείς για θέματα Α' Βοηθειών. Η αντιμετώπιση κοινών τραυματισμών και ασθενειών αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής των παιδιών μας. Η γνώση και η σωστή παρέμβαση στην προσφορά των πρώτων βοηθειών μπορεί να αποβεί σωτήρια για τη ζωή ενός παιδιού και όχι μόνο.Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμένων και όλους τους γονείς για την φιλοξενία και την συνεργασία τους που φυσικά δεν σταματάει εδώ!!!» δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ,  Διονύσης Τσιρόγλου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad