Στην Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος ο Αντώνης Χρόνης - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Οκτωβρίου 2020

Στην Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος ο Αντώνης Χρόνης


Στην Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος ο Αντώνης Χρόνης


Ένας άνθρωπος με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο των λειτουργών κηδειών, ο Αντώνης Χρόνης, εκλέχτηκε στις πρόσφατες εκλογές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος.

Με αγάπη κι όρεξη για το λειτούργημα που επιτελεί, ο Αντώνης Χρόνης εκλέχτηκε Γενικός Γραμματέας Κεντρικής και Δυτικής Ελλάδας κι Ιόνιων Νήσων.

Διατηρεί γραφείο κηδειών στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας κι όπως αναφέρει μεταξύ άλλων:
"Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ τους συναδέλφους της περιοχής για ακόμη μία θητεία στο Δ.Σ. της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος. Ως νέα Διοίκηση δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον κλάδο μας. Πρωταρχικό μας στόχο θα αποτελέσει η εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης, η άριστη συνεργασία με τους συναδέλφους λειτουργούς κηδειών σε όλη την Ελλάδα και η προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad