Ευπρεπισμός του πάρκου Αστακού (φώτο) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Οκτωβρίου 2020

Ευπρεπισμός του πάρκου Αστακού (φώτο)


Αστακός 25.10.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά και την έλευση των οκτάμηνων και την οργάνωση τους σε ομάδες εργασίας, σε συνεννόηση με την δημοτική αρχή και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, προχωρήσαμε σε ευπρεπισμό του πάρκου του Αστακού και θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις μας σε όλο τον οικισμό.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 
ΑΡΕΤΗ ΓΡΙΤΣΙΠΗ
1 σχόλιο:

  1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑ ΓΡΙΤΣΙΠΗ,ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΛΕΤΕ"...ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ." ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ,( ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ)
    ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΧΕΙΡΩΝ Ή ΛΙΓΟΣΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΟ.ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΤΟΧΗ?ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ! ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ,ΕΝΩ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad