Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα που κατέθεσε λουλούδι στο Πολυτεχνείο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Νοεμβρίου 2020

Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα που κατέθεσε λουλούδι στο Πολυτεχνείο


- Πρόστιμο 300 ευρώ δέχτηκε γυναίκα που κατέθεσε λουλούδι στην πύλη του Πολυτεχνείου.
- Εργαζόταν επί της Σολωμού και έστειλε μήνυμα με τον κωδικό 6, ωστόσο οι αστυνομικοί της είπαν πως δεν δικαιολογείται η μετακίνηση της.

Μια γυναίκα, η κ. Μαρία Κιούση, που εργαζόταν στην οδό Σολωμού, περίπου 100 μέτρα από το Πολυτεχνείο αποφάσισε το πρωί της Τρίτης (17/11) να κινηθεί προς την πύλη του Πολυτεχνείου με σκοπό να αφήσει ένα λουλούδι που κρατούσε στα χέρια της.

Όταν έφτασε στο σημείο οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους επιδείξει τα στοιχεία της. Εκείνη έδειξε το έντυπο μετακίνησης για την εργασία της και ένα SMS με τον κωδικό 6 που όπως είπε έστειλε ενώ βρισκόταν στο γραφείο για να φτάσει στο Πολυτεχνείο. Οι αστυνομικοί αφού έλεγξαν τα έγγραφα, της απάντησαν πως δεν δικαιολογείται η μετακίνηση και της βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

"Η εργασία μου βρίσκεται στα 100 μέτρα. Έρχομαι κάθε χρόνο. Σέβομαι την πανδημία και την υγεία των συμπολιτών μου, τηρώ τα μέτρα, φοράω μάσκα και ήρθα να αφήσω ένα λουλούδι στην πόρτα και να φύγω. Είμαι μόνη μου", είπε η ίδια, χωρίς ωστόσο να έχει αποτέλεσμα καθώς το πρόστιμο της βεβαιώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad