Αγοράστε και φέτος το Γούρι Αγάπης της ΕΛΕΠΑΠ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Νοεμβρίου 2020

Αγοράστε και φέτος το Γούρι Αγάπης της ΕΛΕΠΑΠ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 
ΓΟΥΡΙ ΑΓΑΠΗΣ 2021-ΟΙΚΟΣ ΖΟΛΩΤΑ 

Η μεγάλη οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά τον Οίκο Κοσμημάτων ZOLOTAS που για ακόμη μία χρονιά στέκεται στο πλευρό της με τη χορηγία του Γουριού 2021 από τη συλλογή ‘’Daphne’’

Για το έτος 2021 ο οίκος ZOLOTAS θέλοντας να τιμήσει την επέτειο για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 δημιούργησε τη συλλογή ‘’Daphne’’ εμπνευσμένη από το δάφνινο στεφάνι.

Το υπέροχο, αειθαλές δαφνόφυλλο εκτός από έπαινος και σύμβολο σωτηρίας και ενότητας υιοθετήθηκε ως γνήσιο νικητήριο έμβλημα.

Ένα πολύτιμο γούρι υψηλού συμβολισμού που θα φέρει ΕΙΡΗΝΗ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ σε όλο τον κόσμο.

Απευθύνουμε σταθερή και επίμονη έκκληση για την προώθηση της πώλησης του Γουριού 2021 προς όλους τους φίλους, μέλη, υποστηριχτές, δωρητές, επιχειρήσεις, οργανισμούς, ποικίλους φορείς και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά που κατανοεί ότι στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε τα ιδρύματα που βρίσκονται έξω από την κρατική οικονομική ομπρέλα και προστασία, αντιμετωπίζουν προβλήματα απρόσκοπτης λειτουργίας και γενικά επιβίωσης.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου απευθύνει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την άμεση ανταπόκρισή σας, σε κάθε αίτημά της, τη μακροχρόνια συνεχή και σταθερή στήριξή σας στο έργο της και δεσμεύεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα καλύτερες και καινοτόμες επιστημονικές, ιατρικές παρεμβάσεις στα παιδιά που αντιμετωπίζουν κινητικά και άλλα συνοδά προβλήματα.

Για να προμηθευτείτε το Γούρι Αγάπης 2021 της ΕΛΕΠΑΠ, αποκλειστική δημιουργία του Οίκου ZOLOTAS παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ: 26410-55035 ή μέσω emai: info_agr@elepap.gr

Με εκτίμηση, 

Η Πρόεδρος                                                              Η Γραμματέας 
Λαμπρινή Κολοβού                                              Θεοδώρα ΤρομπούκηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad