Αναστέλλεται προς το παρόν το κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς στη Βόνιτσα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Νοεμβρίου 2020

Αναστέλλεται προς το παρόν το κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς στη Βόνιτσα


16/11/2020

Δελτίο Τύπου 

Αναστέλλεται το κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Βόνιτσα που είχε προγραμματιστεί για τις 27/11. 

Ο κ. Καραγκούνης έχει μεταφέρει, εδώ και καιρό, προς την ηγεσία της Τράπεζας Πειραιώς το δίκαιο αίτημα των κατοίκων τόσο της Ματαράγκας όσο και της Βόνιτσας, που είναι κατά βάση αγροτικές περιοχές να μην κλείσουν τα δύο αυτά καταστήματα. Έχει επισημανθεί ότι στα καταστήματα αυτά εξυπηρετούνται κυρίως αγρότες, πελάτες δηλαδή που ανήκαν παλιά στην Αγροτική Τράπεζα. Μια τέτοια απόφαση θα προκαλούσε μεγάλο κοινωνικό κόστος, ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων περιορισμών της μετακίνησης και θα αποτελούσε μεγάλο πλήγμα στην οικονομική δραστηριότητα των περιοχών. Ειδικά στην Βόνιτσα, που οι πελάτες εξυπηρετούνται μέχρι και τον Μύτικα, το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο διότι παράλληλα κλείνει και το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Πέραν τούτου, επισημάνθηκε ιδιαιτέρως και η προοπτική ανάπτυξης της περιοχής μετά και την αναβάθμιση του αεροδρομίου του Ακτίου αλλά και γενικότερων επενδυτικών σχεδίων που βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης στην ευρύτερη περιοχή.

Η Τράπεζα Πειραιώς ενημέρωσε σήμερα τον κ. Καραγκούνη ότι αναστέλλεται προς το παρόν το κλείσιμο του καταστήματος στη Βόνιτσα. Ο κ. Καραγκούνης σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές θα εντείνει την προσπάθεια ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία των καταστημάτων σε αυτή την πολύ ευαίσθητη χρονική στιγμή και ευελπιστεί στην πολύ καλή συνεργασία και στην θετική αντιμετώπιση από την Τράπεζα Πειραιώς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad