Ο Κώστας Καραγκούνης για τις αποζημιώσεις των υδατοκαλλιεργητών εξαιτίας της κακοκαιρίας Ιανός - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Ο Κώστας Καραγκούνης για τις αποζημιώσεις των υδατοκαλλιεργητών εξαιτίας της κακοκαιρίας Ιανός


27/11/10

Δελτίο Τύπου

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Καραγκούνης, πρόσφατα είχε θέσει το θέμα των αποζημιώσεων των υδατοκαλλιεργητών από την κακοκαιρία Ιανός που χτύπησε την Δυτική Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία στην αρμόδια Υφυπουργό κ. Αραμπατζή.

Σήμερα είχε ξανά τηλεφωνική επικοινωνία με αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και ενημερώθηκε ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση Αλιείας έχει αποστείλει τις ζημιές που έχουν καταγραφεί στην Γενική Διεύθυνση Αλιείας και αυτή με τη σειρά της έχει μεταβιβάσει τα στοιχεία στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το Υπουργείο βρίσκεται σε συνεννόηση με το αρμόδιο γραφείο του αναπληρωτή Υπ. Οικονομικών κ. Σκυλακάκη, ώστε να υπάρξει άμεσα καταβολή αποζημιώσεων τόσο για ζημιές σε πάγιες εγκαταστάσεις (κλωβούς, βάρκες) όσο και στο ζωικό κεφάλαιο (γόνους).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad