Ε.Ο.Ε.Δ : Τιμή μας η παρουσία μας στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Νοεμβρίου 2020

Ε.Ο.Ε.Δ : Τιμή μας η παρουσία μας στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας


Με μεγάλη χαρά και τιμή η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης δέχτηκε την πρόσκληση να παρευρεθεί στην τελετή εγκαινίων των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας & Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020, παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη.

Ακόμη μεγαλύτερη τιμή ήταν ότι εκτός του αγήματος του Πυροσβεστικού Σώματος,πρότεινε η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων του Π.Σ να αποτελέσει και η Ε.Ο.Ε.Δ ένα μικρό Άγημα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad