Ιστοσελίδα προβολής και ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Νοεμβρίου 2020

Ιστοσελίδα προβολής και ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου Ξηρομέρου


Αστακός, 27.11.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ.: 2646 041204
Fax.: 2646 041204
e-mail: npdddimouxiromerou@yahoo.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ 23.11.2020, έχουμε χρηματοδότηση με 5.000 € της πρότασης του ΝΠΔΔ Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια, του Δήμου Ξηρομέρου (ΑΜ 5569), με τίτλο «Πολιτιστικά τοπία και συλλογική μνήμη: Πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δράσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου».

Η πρόταση αφορά ποικιλία εκδηλώσεων και ήδη το Νομικό Πρόσωπο προχωρά την κατασκευή της ιστοσελίδας προβολής και ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου Ξηρομέρου.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Ξηρομέρου επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και μία δράση του τίθεται υπό την αιγίδα του και αυτό ανοίγει ένα δρόμο για περαιτέρω συνεργασία.

Ευκαιρία λοιπόν να παραχθεί ένα πραγματικό χειροπιαστό πολιτιστικό έργο με αυτά τα λίγα χρήματα αρχικά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ:
672Γ4653Π4-ΨΥΞ.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad