Χρήστος Μπόνης: Επανέναρξη λειτουργίας κομμωτηρίων - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Δεκεμβρίου 2020

Χρήστος Μπόνης: Επανέναρξη λειτουργίας κομμωτηρίων


Για ακόμη μια φορά ο τηλεοπτικός σταθμός SKAI επέλεξε ένα από τα πιο εντυπωσιακά κομμωτήρια της Αθήνας το κομμωτήριο της Αστακιώτισας Γκέλυς Ταπραντζή και της συναιτέρισας της Ελένης Γένη στην Νέα Σμύρνη για το ζωντανό ρεπορτάζ στην υψηλής θεαματικότητας πρωινή εκπομπή "ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ".

Όμορφες εικόνες με όμορφες παρουσίες έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο στο πρωινό ρεπορτάζ που είχε θέμα την επαναλειτουργία ορισμένων επαγγελματικών κλάδων. Παράλληλα με νηφαλιότητα και χωρίς το φυσιολογικό τρακ που ενδεχομένως να έχουν κάποιοι σε μια ζωντανή εκπομπή, δώσανε το στίγμα της ημέρας. Τόνισαν δε το πόσο απαραίτητη και αναγκαία ήταν η απόφαση να απελευθερωθεί ο συγκεκριμένος κλάδος από τους περιορισμούς της πανδημίας του COVID κάτι που αποδεικνύουν τα εκατοντάδες τηλέφωνα που χτυπούσαν από την προηγούμενη ήμερα.

Ευχόμαστε όλοι (και κυρίως οι Αστακιώτες φίλοι) στην Γκέλυ και στην Ελένη καλές δουλειές, υπομονή, όρεξη αλλά και προσοχή στα μετρά προφύλαξης και πρόληψης. Ο κίνδυνος παραμονεύει ακόμη και για ένα δευτερόλεπτο.Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad