«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή Τώρα»: Ξέρουμε κάποιοι ενοχλούνται από την αποτελεσματικότητα και την αλλαγή κουλτούρας. Τους αφήνουμε στην θλίψη τους. - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή Τώρα»: Ξέρουμε κάποιοι ενοχλούνται από την αποτελεσματικότητα και την αλλαγή κουλτούρας. Τους αφήνουμε στην θλίψη τους.


Ξέρουμε κάποιοι ενοχλούνται από την αποτελεσματικότητα και την αλλαγή κουλτούρας. Τους αφήνουμε στην θλίψη τους.


Είναι προφανές, για άλλη μια φορά, κάποιοι που αντιπολιτεύονται με «φλεβοκέντιση» μέσα σε Δημοτικά Συμβούλια, με τρόπο γελοίο και παραπλανητικό να προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Τους αφήσαμε τον Μάιο του 2019 στην κρίση του κόσμου. «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Η μνησικακία δεν τους επιτρέπει να ενημερωθούν για το τι συνέβη στο σημείο του μικρού αυτού έργου, που δεν είναι σημείο διέλευσης οχημάτων όπως ο καθένας μπορεί να δει.

Βέβαια, δεν περιμένουμε να ζητήσουν συγνώμη για το λάθος τους και τις προσβολές στους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου, που προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες και ήδη απολαμβάνουμε καρπούς, με εντάξεις έργων και αντίστοιχες χρηματοδοτήσεις, πέρα από την καθημερινή ενασχόλησή τους με ποικίλα θέματα που απασχολούν τους Δημότες μας.

Ξέρουμε κάποιοι ενοχλούνται από την αποτελεσματικότητα και την αλλαγή κουλτούρας. Τους αφήνουμε στην θλίψη τους.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad