Παναγιώτης Στάϊκος: Ευχές για Καλή χρονιά και ευτυχισμένη με αισιοδοξία, ελπίδα και υγεία!!! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Δεκεμβρίου 2020

Παναγιώτης Στάϊκος: Ευχές για Καλή χρονιά και ευτυχισμένη με αισιοδοξία, ελπίδα και υγεία!!!


Καλή χρονιά και ευτυχισμένη με αισιοδοξία, ελπίδα και υγεία!!!

Κορονοϊός:  Πως το Ισραήλ κατάφερε να ηγείται της κούρσας του εμβολιασμού;;;

Με τον μαγικό τρόπο, εμβολιάζοντας 150.00 πολίτες 24 ώρες την ημέρα!!!
Πραγματικά αξιοθαύμαστοι!!!

Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, η χώρα των 9 εκατομμυρίων αναμένεται να έχει εμβολιαστεί περισσότερο από το 10% του πληθυσμού, ποσοστό πολύ υψηλότερο από άλλα κράτη, συμπεριλαμβανόμενου του Ηνωμένου Βασιλείου που οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Το χρονοδιάγραμμα του Ισραήλ

Σύμφωνα με τον Guardian, ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει υποσχεθεί στους Ισραηλινούς ότι η χώρα θα είναι η πρώτη που θα «βγει» από την πανδημία εάν συνεργαστούν.

Έχοντας αυξήσει το φόρτο εργασίας στα νοσοκομεία σε εξαντλητικά επίπεδα -προβλέπεται κανονική λειτουργία 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα- οι υγειονομικοί χορηγούν την πρώτη δόση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech με ρυθμό 150.000 άτομα την ημέρα – σχεδόν το 2% του πληθυσμού.

Τα άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, καθώς και τα άτομα υψηλού κινδύνου έχουν προτεραιότητα. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για συμφωνίες με την Pfizer και τη Moderna για την εξασφάλιση αρκετών εκατομμυρίων δόσεων για τις αρχές του 2021, παράγοντας που θεωρείται κρίσιμος προκειμένου να συνεχίσει ο εμβολιασμός με αυτό το ρυθμό.

https://www.in.gr/2020/12/30/world/koronaios-pos-israil-katafere-na-igeitai-tis-koursas-tou-emvoliasmou/

Αστακός 31/12/2020 

Dr. Παναγιώτης Στάικος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad