Το δώρο του "Χαμόγελου του Παιδιού" στον Ηλία-Στυλιανό! - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Το δώρο του "Χαμόγελου του Παιδιού" στον Ηλία-Στυλιανό!


Οι γονείς του Ηλία-Στυλιανού μέσα από την σελίδα που έχει δημιουργηθεί για τον μικρό στο facebook, ευχαριστούν το "Χαμόγελο του Παιδιού" για το καρότσι και τον ορθοστάτη που τους δώρισαν.

Γράφουν:

«Ημέρες γιορτινές πλησιάζουν και ο Ηλίας Στυλιανός πήρε ένα πολύ σημαντικό και όμορφο δώρο από έναν εξαιρετικό οργανισμό που υπάρχει για τα παιδιά μας στην Ελλάδα. 

Το "Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child" ζωγράφισε ένα ακόμα χαμόγελο στα χείλη μας! Μας δώρισε το καρότσι και τον ορθοστάτη για τον άγγελο μας τα οποία λόγω οικονομικής αδυναμίας δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε. 

Πιο συγκεκριμένα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Κυρία Μαίρη Καλύβα που αμέσως κίνησε τις διαδικασίες έτσι ώστε να μπορέσουμε μέσω του χαμόγελου του παιδιού να έχει ο μαχητής μας δύο υπερπολύτιμα ορθοπεδικά είδη που θα συμβάλλουν κατά πολύ στην βελτίωση της κατάστασης του!

Ευχαριστούμε λοιπόν μέσα από την καρδιά μας το χαμόγελο του παιδιού που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα στον μαχητή μας! 

Καλές γιορτές σε όλους,
με υγεία και ευτυχία για κάθε παιδί!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad