Αστακός: Συγκέντρωση χρημάτων για να επισκευαστεί η κατοικία της πυρόπληκτης οικογένειας του κ. Νικόλαου Λουκέρη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Δεκεμβρίου 2020

Αστακός: Συγκέντρωση χρημάτων για να επισκευαστεί η κατοικία της πυρόπληκτης οικογένειας του κ. Νικόλαου Λουκέρη


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Αστακού, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Αστακού, θα συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να επισκευαστεί η κατοικία για την στέγαση της πυρόπληκτης οικογένειας του κ. Νικολάου Λουκέρη.

Θα είμαστε στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικολάου (πλατεία Αστακού, κάτω από την Αστυνομία) από αύριο Τετάρτη 9/12/20 έως και την Κυριακή 13/12/20 τις εξής ώρες: 10:00 π.μ.-12:00 π.μ. και 4:00 μ.μ.-6:00 μ.μ.

Πέραν των παραπάνω ωρών και ημερομηνιών μπορείτε να επικοινωνείτε και στα εξής τηλέφωνα: Πατήρ Δαυίδ: 6973978502 και Γιάννα Ρεπάνη-Ζούλα: 6944613595

Απευθυνόμαστε στο συναίσθημα αλληλεγγύης που διακρίνει τους συμπολίτες μας, ώστε να συνδράμουμε συλλογικά στην προσπάθεια αυτή.

Ευελπιστούμε στην πραγματική στήριξη του καθενός από εμάς.

Τα χρήματα για την περάτωση των εργασιών θα τα διαχειριστεί η επιτροπή που σχηματίστηκε η οποία απαρτίζεται από τους: Πατήρ Δαυίδ, Χαράλαμπο Κακκαβά, Γιάννα Ρεπάνη-Ζούλα και Μαρία Μπαμπούρη.

Παρακαλούμε για την συμμετοχή σας!

Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αστακού 
Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad