Εξαφάνιση 53χρονου στις Φυτείες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Ιανουαρίου 2021

Εξαφάνιση 53χρονου στις Φυτείες


Εξαφάνιση 53χρονου στις Φυτείες - Άφησε σημείωμα στην οικογένειά του

Νεότερες εξελίξεις προκύπτουν σε ότι αφορά την δηλωμένη στις αρχές εξαφάνιση 53χρονου στις Φυτείες για την οποία και κινητοποιήθηκαν για έρευνες Αστυνομία, Πυροσβεστική καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

Η γυναίκα του είχε δηλώσει την εξαφάνιση του τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας. Ο άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του από την Τετάρτη, χωρίς να δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα οι οικείοι του να ανησυχήσουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει ανευρεθεί σημείωμα του άνδρα προς την οικογένειά του, από το οποίο και προκύπτει ότι η αποχώρησή του, προς άγνωστη κατεύθυνση, φαίνεται να είναι οικειοθελής.

Από το γεγονός αυτό, σε πρώτη φάση φαίνεται να αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιου ατυχήματος που οδήγησε στην εξαφάνισή του, με τις έρευνες και την αγωνία για τους οικείους του να εντείνονται.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad