Ανακοίνωση του Αντιπροέδρου Λ.Τ. Ξηρομέρου κ.Κώστα Γαλάνη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Ιανουαρίου 2021

Ανακοίνωση του Αντιπροέδρου Λ.Τ. Ξηρομέρου κ.Κώστα Γαλάνη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Πρ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν.Α.Ο.ΑΣΤΑΚΟΥ και ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Λ.Τ. ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ, ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΑΝΗ 

Σας κάνουμε γνωστό ότι μέχρι να υπάρξει δυνατότητα επαναδραστηριοποίησης του Ναυτικού Ομίλου Αστακού, μπορούν οι νεαροί συμπολίτες μας, εφόσον το επιθυμούν να εγγραφούν στο Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου. Η μετακίνηση στο Μεσολόγγι και η επιστροφή θα είναι δωρεάν.

Επίσης, όσοι επιθυμούν από τους εν Αθήναις συνδημότες μας μπορούν να εγγραφούν στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου χωρίς να υποχρεώνονται να έχουν δικά τους σκάφη, αφού θα τους διατίθενται σκάφη τα οποία χρησιμοποιεί ο Ν.Α.Ο.ΑΣ για την άθλησή τους.

Με την ευκαιρία εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον κ. Αποστόλη Πανταζή και τον κ. Αλέξανδρο Φραίμη Δικηγόρο, για την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση στις προσπάθειές μας για το καλό των νέων του τόπου μας.

Για κάθε σχετική πληροφορία στο τηλέφωνο: 6972608987

Σας ευχαριστώ 

Αντιπρόεδρος Λ.Τ. Ξηρομέρου 
Κώστας Γαλάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad