Δήμος Ξηρομέρου: Έκτακτα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 στο σύνολο της Επικράτειας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Ιανουαρίου 2021

Δήμος Ξηρομέρου: Έκτακτα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 στο σύνολο της Επικράτειας


Αστακός 11.1.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι έχουν τεθεί σε ισχύ με την δημοσίευση του ανάλογου ΦΕΚ, τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 06:00 π.μ. έως και τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 06:00 π.μ.

Επιστούμε την μέγιστη προσοχή στους δημότες μας για εντατικοποίηση των μέτρων (κοινωνική απόσταση, μάσκα, μέτρα ατομικής υγιεινής).

Την δεδομένη χρονική στιγμή χρειάζεται να επιδείξουμε την μέγιστη προσοχή, για να περιορίσουμε την περαιτέρω διασπορά και την ανάγκη επιβολής πιο αυστηρών μέτρων.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου


Επισυνάπτεται το πρόσφατο ΦΕΚ:
ΦΕΚ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ COVID.pdf 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad