Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ. Δήμου Ξηρομέρου της ειδικής συνεδρίασης, την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Μαρτίου 2021

Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ. Δήμου Ξηρομέρου της ειδικής συνεδρίασης, την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021


Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου και για πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΨΗΦΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ – ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ OIK. ΕΤΟΥΣ 2021.

Έχουμε δύο μέρη στο βίντεο της συνεδρίασης, διότι ο υπολογιστής που μετέδιδε ζωντανά την συνεδρίαση για 4 λεπτά περίπου δεν είχε πρόσβαση στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να διακοπεί για πολύ λίγο η ζωντανή μετάδοση και η καταγραφή.

 
Μέρος Α της συνεδρίασης ξεκινά στο 13:15

 
Μέρος Β της συνεδρίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad