Αγνοείται 36χρονος από το Λεσίνι - Το τρακτέρ του βρέθηκε στον Αστακό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Μαρτίου 2021

Αγνοείται 36χρονος από το Λεσίνι - Το τρακτέρ του βρέθηκε στον Αστακό


Από το πρωί αγνοείται ένας 36χρονος άνδρας από το Λεσίνι, τον οποίο αναζητά η Αστυνομία και η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου.

Ο 36χρονος έφυγε το πρωί από το σπίτι του στο Λεσίνι για να πάει με το τρακτέρ του στην Πεντάλοφο όπου, όπως λένε οι πληροφορίες, θα άφηνε την πλατφόρμα για να φορτωθεί με τριφύλλι.

Επειδή όμως αργούσε να επιστρέψει οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και κατέφυγαν στην αστυνομία προκειμένου να αναζητηθεί ο άνθρωπός τους. Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε η πλατφόρμα στο σημείο που θα φορτωνόταν με το τριφύλλι ενώ κάποιες ώρες αργότερα βρέθηκε το τρακτέρ στον Αστακό.

Ο νεαρός άνδρας όμως δεν έχει βρεθεί ακόμα εντείνοντας την ανησυχία της οικογένειάς του, αν και υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι επιβιβάστηκε στο πλοίο για τα Ιόνια Νησιά καθώς λίγο νωρίτερα είχε βγάλει εισητήριο για την Κεφαλονιά.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad