Καταγγελία του Δημήτρη Στρατούλη για την μεγάλη καθυστέρηση εμβολιασμού των ευπαθών ομάδων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


11 Μαρτίου 2021

Καταγγελία του Δημήτρη Στρατούλη για την μεγάλη καθυστέρηση εμβολιασμού των ευπαθών ομάδων


Με αφορμή την σημερινή παγκόσμια ημέρα νεφρού, θα ήθελα να καταγγείλω για άλλη μία φορά ότι συνεχίζεται η πρωτοφανής καθυστέρηση εμβολιασμού στη χώρα μας των νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων, στους οποίους κι εγώ ανήκω, καθώς και των άλλων ΑμεΑ και ευπαθών συνανθρώπων μας πολύ υψηλού ή υψηλού κινδύνου μόλυνσης από τον κορωνοϊό και τριπλάσιου κινδύνου θανάτου από αυτόν, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στη συντριπτική πλειοψηφία των χωρών της Ευρώπης, όπου έχουν εμβολιαστεί κατά προτεραιότητα. Αυτή η παράλειψη από τις αρμόδιες αρχές συνιστά, πλέον, διαρκές έγκλημα, χωρίς δυστυχώς τιμωρία, σε βάρος της υγείας και της ζωής μας.

Απευθύνομαι στον Υπουργό Υγείας, την πρόεδρο Της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών και στον πρόεδρο του ΕΟΔΥ και τους καλώ, επιτέλους, ΧΘΕΣ να κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή να ορίσουν ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εμβολιασμού των ευπαθών ομάδων, στις οποίες ανήκουν 270.000 συμπολιτών μας.

Δημήτρης Στρατούλης 
πρ.αν. Υπουργός Υγείας και Βουλευτής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad