Βόνιτσα: Σε επισκευή της πλωτής προβλήτας του λιμανιού προχώρησε το δημοτικό λιμενικό ταμείο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Μαρτίου 2021

Βόνιτσα: Σε επισκευή της πλωτής προβλήτας του λιμανιού προχώρησε το δημοτικό λιμενικό ταμείο


Σε επισκευή της πλωτής προβλήτας του λιμανιού της Βόνιτσας προχώρησε το δημοτικό λιμενικό ταμείο το πρωί της Κυριακής, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Χρήστο Χασακή.

Χρησιμοποιήθηκε ένα γερανοφόρο όχημα για την ανέλκυση της πλωτής εξέδρας ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και να ελεγχθεί αν είναι επισκευάσιμη ή μη. Στο όλο εγχείρημα συνέδραμαν, το κλιμάκιο δυτών υπό την καθοδήγηση του τεχνικού συμβούλου κ. Κωστελέτου Σπύρου, όπου έλεγξαν την κατάσταση και προχώρησαν στην αποσύνδεση του.

Το συνεργείο που είναι υπεύθυνο για την αξιολόγηση θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad