Παναγιώτης Στάϊκος: Θα πρέπει να μάθουν κάποιοι πως η Δημοκρατία δεν φιμώνεται! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Μαρτίου 2021

Παναγιώτης Στάϊκος: Θα πρέπει να μάθουν κάποιοι πως η Δημοκρατία δεν φιμώνεται!


Θα πρέπει να μάθουν κάποιοι, πως η Δημοκρατία δεν φιμώνεται!!!

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο τα πάντα κύλησαν άψογα και με βάση τους κανόνες της Δημοκρατίας, αφού ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Κατσαούνης, αντιλήφθηκε πως με το πραξικόπημα να προσπαθήσει να μας φιμώσει, δεν κατάφερε τίποτα παρά να εκτεθεί ανεπανόρθωτα, με τις συνεχείς διακοπές του, με τις οποίες μάταια προσπαθούσε, να μας εμποδίσει να δείξουμε την ανεπίτρεπτη κατάσταση, που επικράτησε τόσο στην καθαριότητα με τις αντίστοιχες φωτογραφίες, όπου επίσης εμείς τελικά παρουσιάσαμε το έγγραφο που υπάρχει αύξηση στα δηλούμενα τετραγωνικά με τον ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του Υπουργείου εκτός από τις χειρόγραφες δηλώσεις, τις οποίες οι υπηρεσίες του Δήμου δεν έχουν εκκαθαρίσει ακόμα λόγω μεγάλου φόρτου, χωρίς να γίνει η αντίστοιχη μείωση στο τέλος καθαριότητας και, που πήραμε με αίτηση μας από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, όσο και στην ύδρευση κατά το έτος 2020 με τον διπλασιασμό του πάγιου κατά την συζήτηση της κορυφαίας διαδικασίας που ήταν αυτή της ψήφισης του Προϋπολογισμού του Δήμου του 2021.

Έτσι λοιπόν τόσο εγώ όσο και συνεργάτης μου κύριος Γιάννης Ζορμάς, με αίσθημα υπευθυνότητας, αφού δεν μας έγινε καμία διακοπή αυτή την φορά, χρησιμοποιήσαμε λιγότερο από τον μισό χρόνο, από τον οποίο προβλεπόταν από τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Απαντήσαμε με ακρίβεια και με ευγένεια σε ερωτήσεις, οι οποίες μας απευθύνθηκαν δείχνοντας βαθιά γνώση σε αυτά τα θέματα και πάντα με σεβασμό στην Προσωπικότητα των Συνομιλητών μας και με ακλόνητα επιχειρήματα και αποδείξεις μόνο.

Και όταν μας ζητήθηκε η συναίνεση μας, ασφαλώς την παρείχαμε απλόχερα.

Έτσι λοιπόν επαληθεύτηκε αυτό που λέει ο λαός μας:

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και πως η Δημοκρατία δεν φιμώνεται με αντιδημοκρατικές συμπεριφορές, τις οποίες ελπίζουμε, πως δεν θα ξανασυναντήσουμε στο μέλλον.

Αστακός 30/3/2021 

Παναγιώτης Στάικος 
Επικεφαλής της Δημοτικής 
Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad