Παναγιώτης Στάικος: Αξιότιμε Αντιδήμαρχε τα σκουπίδια και τα μπάζα στο Νεκροταφείο Μύτικα και αλλού κείνται χαμαί! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Μαρτίου 2021

Παναγιώτης Στάικος: Αξιότιμε Αντιδήμαρχε τα σκουπίδια και τα μπάζα στο Νεκροταφείο Μύτικα και αλλού κείνται χαμαί!


Αξιότιμε Αντιδήμαρχε

Κύριε Κώστα Μπαμπούρη

Τα σκουπίδια και τα μπάζα στο Νεκροταφείο Μύτικα και αλλού κείνται χαμαί (είναι χάμου – κατά ' ης, που λέει και ο λαός μας).

Στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν σας έδειξα τις φωτογραφίες από τα σκουπίδια και τα μπάζα στο Νεκροταφείο Μύτικα είπατε, πως ήταν εκεί, γιατί ήταν Τρίτη και ότι το φορτηγό για τα ογκώδη περάνει κάθε Τετάρτη.

Δυστυχώς έχουν περάσει από τότε δύο Τετάρτες και αυτά και όχι μόνο, όπως γύρω από ένα κάδο πλησίον του νέου Ξενοδοχείου κυρίου ΑΥΔΗ, άλλα και στο δρόμο προς την Άνω Λούτσαινα και σε αμέτρητες άλλες μεριές (όχι τα παλιά τα οποία έχω δείξει σε άλλες αναρτήσεις, αλλά καινούργια, τα οποία είναι ακόμη εκεί λίγα λεπτά μετά την συνάντηση μας στο Βενζινάδικο του κυρίου Ντίνου), όπου πήγα για να επιβεβαιωθώ ώρα 9:30 πρωινή σήμερα 5/3/2021!!!

Έτσι δεν μπορεί, να είστε ανίκανοι όλοι εσείς οι Αντιδήμαρχοι, πράγμα που δεν σας χαρακτήρισα ποτέ.

Αλλά για όλα αυτά και πολλά χάλια σε όλους τους τομείς αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο κύριος Δήμαρχος, ο οποίος αντί να παραδεχθεί και να διορθώσει την λάθος επιλογή του στην αποκομιδή των απορριμμάτων και των καθαρισμό Κοινόχρηστων χώρων και Νεκροταφείων, όπως του προτείναμε εμείς, επιμένει πεισματικά με έναν αυτοκαταστροφικό τρόπο, ο οποίος όμως εκθέτει και δυσφημεί και τον Δήμο μας στο Πανελλήνιο!!!

Ξέρετε τι λέει ο Σπουδαίος Φιλόσοφος Γκαίτε :

Ο έξυπνος Άνθρωπος διορθώνει το λάθος του, σε αντίθεση με τον ……….. που επιμένει σε αυτό πεισματικά. ( δεν αναφέρω καν την λέξη του Γκαίτε, η οποία είναι πολύ βαριά, για να μην χαρακτηριστώ ως υβριστής!!!

Αστακός 5/3/2021 

Dr. Παναγιώτης Στάικος 
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου 

Υ.Γ. 1
Οι γνωστοί – άγνωστοι βαλτοί υβριστές μπορούν να βρίζουν ελεύθερα αφού τους το επιτρέπουν τα Blogs, ευχόμενος καλές Απόκριες!!!

Υ.Γ. 2
Όσο για κάποια Blog που δεν αναρτούν τις αναρτήσεις τις δικιές μου ή του γραφείου τύπου της Παράταξης μου, απλά ματαιοπονούν πως έτσι μπορούν, να καλύψουν τις ανεπάρκειες και τα χάλια και όχι μόνο της Δημοτικής Αρχής.

Η κοινωνία τα βλέπει πολύ καλά και τα μαθαίνει αμέσως, απλά οι ίδιοι εκτίθενται!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad