Η ΙΒΜ ανέλαβε να δημιουργήσει το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμών για το γερμανικό υπουργείο Υγείας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Μαρτίου 2021

Η ΙΒΜ ανέλαβε να δημιουργήσει το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμών για το γερμανικό υπουργείο Υγείας


Στην αμερικανική εταιρεία πληροφορικής ΙΒΜ ανατέθηκε η δημιουργία του ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμών που θα υιοθετήσει η γερμανική κυβέρνηση, στο πλαίσιο αντίστοιχης απόφασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Muenchner Merkur», η ΙΒΜ, της οποίας το γερμανικό τμήμα εδρεύει στο Μόναχο, κέρδισε το συμβόλαιο από το υπουργείο Υγείας, καταφέρνοντας να αποκλείσει τη γερμανική Telekom, η οποία, σε συνεργασία με τη SAP, ανέπτυξε την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα στην οποία καταγράφονται τα κρούσματα κορωνοϊού.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, με το «διαβατήριο εμβολιασμού» αναμένεται έως το καλοκαίρι να καταστούν και πάλι εφικτά τα ταξίδια για διακοπές εντός της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad