Αναστολή λειτουργίας του Γυμνασίου-Λυκειακές Τάξεις Φυτειών - Σύντομες οδηγίες κατά τις διασποράς του κορονοϊού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Μαρτίου 2021

Αναστολή λειτουργίας του Γυμνασίου-Λυκειακές Τάξεις Φυτειών - Σύντομες οδηγίες κατά τις διασποράς του κορονοϊούΜε απόφαση του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, αναστέλλεται η λειτουργία του Γυμνασίου - Λυκειακών Τάξεων Φυτειών, για 14 ημέρες με έναρξη την 1.3.2021.

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ.pdf

Σύντομες οδηγίες κατά τις διασποράς του κορονοϊού


Ημερομηνία 2.3.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια μείωσης της διασποράς της νόσου του κορονοιού, μετά την αναστολή λειτουργίας του Γυμνασίου - Λυκειακές Τάξεις Φυτειών, τονίζονται τα κάτωθι:

  • Οι στενές επαφές μαθητές/εκπαιδευτικοί παραμένουν σε αυστηρή καραντίνα για 14 ημέρες.
  • Αν κάποιος απο τις στενές επαφές εκδηλώσει συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη covid-19, θα πρέπει να υποβληθεί σε εργαστηριακό έλεγχο.
  • Αν είναι θετικό αντιμετωπίζεται σαν επιβεβαιωμένο κρούσμα.
  • Αν είναι αρνητικό παραμένει σε καραντίνα έως την ολοκλήρωση των 14 ημερών.
  • Δεν συνίσταται καθολικός έλεγχος των ασυμπτωματικών στενών επαφών.
  • Ιδιαίτερα επισημαίνεται η τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας (χρήση μασκάς, υγιεινή χεριών κοινωνικές αποστάσεις κτλ).

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad