Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Διαρροή επιστολής σε site που δεν προέρχεται από εμάς - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Μαρτίου 2021

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Διαρροή επιστολής σε site που δεν προέρχεται από εμάς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Περιήλθε εις γνώση μας ότι αναρτήθηκε σε site της περιοχής μας, επιστολή που ο Σύλλογος μας απέστειλε αποκλειστικά και μόνο στα μέλη του Δ.Σ του Δήμου Ξηρόμερου, με συγκεκριμένο περιεχόμενο και τις θέσεις μας πάνω σε ένα θέμα της Ημερησίας Διάταξης της συνεδρίασης στις 29 Μαρτίου. Ο Σ.Α.Α. έχει μοναδική αρχή και τέλος, την διαφάνεια, την εντιμότητα και κυρίως τον σεβασμό στα θεσμικά όργανα. Με οδηγό λοιπόν αυτές τι αρχές, ενημερώνουμε όλους τους Συμπολίτες μας, ότι η επιστολή που δημοσιεύτηκε μέσω διαρροής σήμερα σε ιστοσελίδας ή blog, δεν προέρχεται από τον Σ.Α.Α. 

Όπως προαναφέραμε έχοντας σαν αρχή τον σεβασμό στο θεσμό της Τ.Α., το Δ.Σ. με αφορμή την διαφωνία του σε ένα από τα θέματα της Η.Δ έστειλε μια επιστολή διαμαρτυρίας. Σεβόμενοι τον ρόλο των ΜΜΕ, το Δ.Σ. του Συλλόγου, αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα την συγκεκριμένη επιστολή, μετά την πάροδο κάποιων ωρών και εφόσον τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα είχαν παραλάβει το συγκεκριμένο υλικό. Κάνουμε λοιπόν γνωστό ότι η διαρροή δεν προσήλθε από τον Σ.Α.Α, διότι θεωρούμε ότι επιλεκτικές δημοσιεύσεις πλήττουν το κύρος του ρόλου των ΜΜΕ. Δεσμευόμαστε προς όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ότι η επιστολή θα σταλεί επισήμως από τον Σύλλογο μας. 

Λυπούμαστε για την τροπή που πήρε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας, αλλά όπως είναι σε όλους γνωστό, είναι κάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις ή να το διαφυλάξεις και να το απομονώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad