Επαναλειτουργία του Δημαρχείου Αστακού από αύριο Τρίτη 13 Απριλίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Απριλίου 2021

Επαναλειτουργία του Δημαρχείου Αστακού από αύριο Τρίτη 13 Απριλίου


Αστακός 12.4.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από γνωμοδότηση της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ για επαναλειτουργία του Δημαρχείου Ξηρομέρου στον Αστακό, αποφασίζεται από την Τρίτη 13/4/2021 οι υπηρεσίες να επαναλειτουργήσουν, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Αυτονόητο είναι ότι θα λαμβάνονται συνεχώς τα απαραίτητα μέτρα που αποσκοπούν στον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού στους χώρους εργασίας όπως είναι:

- Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων από τον συντονιστή διαχείρισης Covid-19 (Δήμαρχο), για την έγκαιρη αναγνώριση των ύποπτων περιστατικών.
- Η ενίσχυση των μέτρων προστασίας στο εργασιακό περιβάλλον, που είναι η αυστηρή τήρηση των αποστάσεων, η υποχρεωτική χρήση της μάσκας στους χώρους εργασίας, η τήρηση των κανόνων υγιεινής των χεριών, η αναπνευστική υγιεινή, αερισμός του χώρου και ο επιμελής καθαρισμός και απολύμανση όλων των χώρων εργασίας.

Για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, συνεχίζεται η εξυπηρέτηση του κοινού να γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού και με υποχρεωτική τη χρήση μη ιατρικής μάσκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad