Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου "Χριστόδουλος Παμπλέκης" σας εύχεται Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Απριλίου 2021

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου "Χριστόδουλος Παμπλέκης" σας εύχεται Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση


Αγαπητοί συμπατριώτες, σεβαστά Μέλη του Συλλόγου μας, φίλες και φίλοι.

Στις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι λόγω της πανδημίας του Κορωνοιού COVID-19, ο Σύλλογός μας συμμερίζεται και κατανοεί όλους τους συμπατριώτες μας.

Σε ένδειξη συμμόρφωσης στα μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, Για άλλη μια χρονιά δεν θα βρεθούμε όλοι μαζί στο αγαπημένο μας χωριό,κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα

Λόγω των Άγιων ημερών του Πάσχα που διανύουμε, νιώθω την υποχρέωση να ευχηθώ εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου, να περάσει γρήγορα η δύσκολη αυτή περίοδος της πανδημίας, να έχομε όλοι υγεία, να χαιρόμαστε όλοι τα πρόσωπα που αγαπάμε και η επερχόμενη Ανάσταση, να είναι Ανάσταση για όλους εμάς και τις οικογένειές μας και να επιτευχθεί κάθε στόχος, κάθε σκοπός.

Τα Μέλη του Δ.Σ. αλλά κι εγώ προσωπικά, καταβάλλουμε και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, με κάθε μέσω, στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, και θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει τον πολιτισμό και τη Μπαμπίνη.

Σας ευχόμαστε καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα.

Χρόνια πολλά
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Η πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad