Voucher 200 ευρώ: Προβλήματα στην πλατφόρμα για τις αιτήσεις - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Απριλίου 2021

Voucher 200 ευρώ: Προβλήματα στην πλατφόρμα για τις αιτήσεις


Προβλήματα αντιμετωπίζουν όσοι επιχειρούν να μπουν στην ειδική πλατφόρμα και να κάνουν αίτηση για το voucher των 200 ευρώ.

Προβλήματα στην πλατφόρμα για τις αιτήσεις του voucher των 200 ευρώ, η οποία «έπεσε» από την αυξημένη ζήτηση, λίγα λεπτά αφότου βρέθηκε σε λειτουργία. Οσοι επιχείρησαν να μπουν ώστε να κάνουν την αίτησή τους είτε βρέθηκαν σε κενή σελίδα ή αντίκρισαν το παρακάτω μήνυμα.



Υπενθυμίζεται πως από το πρωί της Δευτέρας 5 Απριλίου βρίσκεται στον αέρα η πλατφόρμα για τους δικαιούχους του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» το οποίο επιδοτεί με voucher 200 ευρώ την αγορά laptop, tablet μαθητές και σπουδαστές. Οπως ενημερώνει το υπουργείο Εργασίας «από σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου, ξεκινούν να υποβάλλουν αιτήσεις επιχορήγησης οι δικαιούχοι του Α’ Κύκλου του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα», μέσω ειδικά διαμορφωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Το Φυσικό Πρόσωπο που είναι ο Αιτών υποβάλλει την αίτηση εκ μέρους της οικογένειας, εκπροσωπώντας το σύνολο αυτής, και αιτείται τη διαβίβαση των στοιχείων τους από τα πληροφοριακά συστήματα των φορέων του δημόσιου τομέα. Για την υποβολή της αίτησης απαραίτητοι είναι οι κωδικοί Taxisnet.


1 σχόλιο:

  1. Για άλλη μια φορα συγχαρητήρια σε αυτούς που στησανε την πλατφόρμα και σε εμας που θα την πληρώσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad