Απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους πραγματοποιεί ο Δήμος Αγρινίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Μαΐου 2021

Απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους πραγματοποιεί ο Δήμος Αγρινίου


ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ταχ.Δ/νση: Χαρ.Τρικούπη 10 10/05/2021
30 100 Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ.: 2641 3 60340
FAX: 2641 0 48498

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους πραγματοποιεί ο Δήμος Αγρινίου στο πλαίσιο της εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού και της ενίσχυσης της προστασίας της δημόσιας υγείας.

Συνεργεία του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιούν εκτενείς παρεμβάσεις απολυμαίνοντας πλατείες, δρόμους, πεζοδρόμια και κάδους απορριμμάτων.

Τα προληπτικά μέτρα θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Οι μέρες απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή από όλους. Με απόλυτο σεβασμό στους δημότες προβαίνουμε στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων ώστε να προστατεύσουμε, όσο είναι εφικτό, τη δημόσια υγεία. Χρησιμοποιούμε το δυναμικό της Διεύθυνσης Καθαριότητας, συνεργεία και οχήματα, για την απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων ενώ θα αξιοποιήσουμε ακόμη και ιδιώτες για την προστασία της δημόσιας υγείας. Η νόσος Covid 19 είναι ακόμη εδώ και χρειάζεται επαγρύπνηση. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την εξέλιξη της πανδημίας. Δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad