Νίκος Ζώγας: Συγχαρητήρια στον Υπουργό Υγείας για την σωστή επιλογή του στην διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Μαΐου 2021

Νίκος Ζώγας: Συγχαρητήρια στον Υπουργό Υγείας για την σωστή επιλογή του στην διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου


Έστω και καθυστερημένα κατά 2 χρόνια έγινε η αλλαγή σκυτάλης στο νοσοκομείο Μεσολογγίου!

Συγχαρητήρια στον Υπουργό Υγείας κο Βασίλη Κικίλια.

Απορίας άξιον για τους δήθεν ΝεοΔημοκράτες που στηρίζουν την επιλογή Παπαδόπουλου που τοποθετήθηκε επι ΣΥΡΙΖΑ!

Αλήθεια όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ξήλωσε εν μέσω μιας νυκτός τους Διοικητές όλων των Νοσοκομείων της χώρας χωρίς καμία εξαίρεση που ήταν άραγε όλοι αυτοί να εκφράσουν την στήριξη τους προς τους πρώην Διοικητές- επιλογές της Νέας Δημοκρατίας;

Δεν ήταν κανένας άξιος γι' αυτούς;

Αλλά όπως φαίνεται μόνο προεκλογικά φοράμε την μάσκα της ΝΔ και μετά την πετάμε. Όταν δούμε ότι προπορεύεται η ΝΔ τότε βγαίνουμε φανερά μαζί της και όταν βλέπουμε ότι χάνει πάμε σαν το μπαλόνι όπου το πάει ο άνεμος!

Ευτυχώς όμως υπάρχουν αρκετά αξία στελέχη που μπορούν να φέρουν εις πέρας το έργο της διοίκησης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και τις πολιτικές της κυβέρνησης στο σύστημα Υγείας!

Με εκτίμηση

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου
Ζώγας Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad