Αστακός: Θλιβερές εικόνες εγκατάλειψης στην παραλία Μαραθιάς - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


31 Μαΐου 2021

Αστακός: Θλιβερές εικόνες εγκατάλειψης στην παραλία Μαραθιάς


Σημάδια εγκατάλειψης εμφανίζει μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του Αστακού η οποία φέτος υποδέχεται το καλοκαίρι σε μια άθλια κατάσταση με σκουπίδια και βρωμιά παντού.

Η παραλία του Μαραθιά είναι μια από τις αγαπημένες παραλίες των λουόμενων που προτιμούν για τις καλοκαιρινές βουτιές την δυτική ακτογραμμή του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα, η παραλία έχει “χτίσει” ένα μεγάλο όνομα για την κατασκηνωτική ζωή με εκατοντάδες κόσμου να διαμένουν στη φυσική σκιά της παραλίας, αλλά και να διανυκτερεύουν απολαμβάνοντας με μποέμικο τρόπο τα καλοκαιρινά βράδια δίπλα στα νερά του Ιονίου.

Ήδη, αρκετοί λουόμενοι που άρχισαν να επισκέπτονται δειλά δειλά την παραλία παρατηρούν μια πρωτοφανή εικόνα εγκατάλειψης με σκουπίδια, μπάζα και μια επικρατούσα βρωμιά και δυσωδία παντού.

Οι εικόνες που μας στέλνουν, λίγες μέρες πριν καλωσορίσουμε το καλοκαίρι, για να ευαισθητοποιήσουν και να παρακινήσουν τους υπεύθυνους μιλούν από μόνες τους με την περιβαλλοντική καταστροφή που μπορεί να επιφέρει η αλόγιστη ανθρώπινη δραστηριότητα.

Ο χρόνος πλέον είναι περιορισμένος και οι τοπικοί αρμόδιοι πρέπει να δράσουν άμεσα για να ευπρεπίσουν μια από τις δημοφιλείς παραλίες του Αστακού.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad