Αυτοψία Θ. Μαυρομμάτη στις εργασίες του οδικού άξονα Πογωνιά - Πλαγιά - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Μαΐου 2021

Αυτοψία Θ. Μαυρομμάτη στις εργασίες του οδικού άξονα Πογωνιά - Πλαγιά


18 Μαΐου 2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτοψία Θ. Μαυρομμάτη στις εργασίες του οδικού άξονα Πογωνιά - Πλαγιά

Τις εργασίες που εκτελούνται στον οδικό άξονα Πογωνιά – Πλαγιά επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 18 Μαΐου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης, συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο / Βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα συνεταιριστικών οργανώσεων, Μιχαήλ Γούδα.

Ο κ. Μαυρομμάτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συντελεστές του έργου καθώς και με εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, εκφράζοντας την αποφασιστικότητά του να ολοκληρωθεί το έργο το πολύπαθο έργο το συντομότερο δυνατό.

«Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης σημασίας για την τοπική κοινωνία, αλλά και ευρύτερα για την ανάπτυξη της Δυτικής Αιτωλοακαρνανίας, για το οποίο η σημερινή Περιφερειακή Αρχή έκανε τα πάντα προκειμένου να ξεπεράσει τα προβλήματα που υπήρξαν στο παρελθόν και να ολοκληρωθεί χωρίς κανένα επιπλέον εμπόδιο. Είμαστε βέβαιοι πλέον ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να παραδώσουμε ένα ολοκληρωμένο έργο στους πολίτες της περιοχής» ανέφερε ο κ. Μαυρομμάτης.

Από την πλευρά του, ο κ. Γούδας επεσήμανε: «Για περισσότερα από δέκα χρόνια, ο τόπος μας περιμένει αυτό το έργο που μέχρι πρότινος έμενε καθηλωμένο, αλλά είμαστε εδώ για να το θέσουμε σε τροχιά ολοκλήρωσης. Και θα είμαστε πολλές φορές ακόμα, γνωρίζοντας ότι οι σύγχρονες οδικές υποδομές είναι κρίσιμες για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη».

Σημειώνεται πως το έργο, προϋπολογισμού 6,3 εκατ. ευρώ είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών και αφορά στην ολοκλήρωση εργασιών που δεν είχαν αποπερατωθεί από προηγούμενη εργολαβία. Ειδικότερα, εκτελούνται χωματουργικές εργασίες, εργασίες κατασκευής τεχνικών απορροής όμβριων υδάτων, τοιχών αντιστήριξης, ενώ θα ακολουθήσουν εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, σήμανσης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad