Παναγιώτης Στάϊκος: Θαυμάστε τα έργα και τις ημέρες του Ανύπαρκτου Δημάρχου μας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Μαΐου 2021

Παναγιώτης Στάϊκος: Θαυμάστε τα έργα και τις ημέρες του Ανύπαρκτου Δημάρχου μαςΘαυμάστε τα έργα και τις ημέρες του Ανύπαρκτου Δημάρχου μας!!!

Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου, όταν χθες βράδυ είδα στο Facebook στην γνωστή σελίδα ΒΕΛΟΥΤΣΑ, που έγραφε και επι λέξει:

«Η Ζούγκλα του Χοβολιού 2021…
2ο Δημοτικό Σχολείο Αστακού …..
Άρχεσθαι μαθών, άρχειν επιστήσει( Αισχύλος).»

Δεν μπορείς να ζητάς από τους πολίτες να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους, όταν εσύ ως Δήμος που έχεις την υποχρέωση του καθαρισμού των Κοινόχρηστων χώρων και πολύ περισσότερο των Κοιμητηρίων και ακόμη πιο πολύ των προαύλιων χώρων τον σχολίων , όπου πηγαίνουν μικρά παιδιά και κινδυνεύει η ζωή τους .

Δεν προλαβαίνουν όμως από το να συκοφαντήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους , ξεπερνώντας όχι απλά τα όρια της πολιτικής ανοησίας , όταν έφθασαν μάταια να παρουσιάσουν ότι εμείς λέγαμε δήθεν στο πρόγραμμα ότι με 110 ανεμογεννήτριες θα βάζαμε χλοοτάπητες στα γήπεδα , ενώ φαίνεται ξεκάθαρα που τους το τρίψαμε στα μούτρα από την δεύτερη σελίδα του προγράμματος μας , εκεί που είναι με κίτρινο φόντο αναφέραμε επί λέξει, ότι θα προβαίναμε σε Προγραμματική Σύμβαση με την Εταιρία που κατασκευάζει τις ανεμογεννήτριες πάω από το Πλατυγιάλι , όπως έγινε στο Μοναστηράκι Βόνιτσας , για την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στα γήπεδα Παλαιομάνινας , Μύτικα , Αρχοντοχωρίου , Χρυσοβίστας , Μπαμπινης και Παπαδάτου, τα οποία θα ξεπερνούσαν ως αξία το 1,5 εκατομμύρια ευρώ!!!

Η προσπάθειά τους βέβαια έπεσε στο κενό και το μόνο που κατάφεραν είναι να εξοργίσουν και τους πολίτες του Δήμου ολόκληρου και στην συγκεκριμένη περίπτωση τους πολίτες του Χοβολιού του Αστακού , οι οποίοι ανέλαβαν δράση και έτσι πλέον δεν τους ξεμπροστιάζουμε μόνο εμείς ως Αντιπολίτευση , που είναι ο θεσμικός μας ρόλος από το Σύνταγμα, αλλά και η ίδια η Κοινωνία πλέον, λέγοντας τους έλεος πια!!!

Και υπήρξε και κατά τα άλλα συμπαθής Αντιδήμαρχος κύριος Γερόλιμος, ο οποίος στο τελευταίο συμβούλιο σε μια απέλπιδα προσπάθειά του ,προκειμένου να λειτουργήσει ως σωσίβιο στην κωλοτούμπα του Δημάρχου , αποπειράθηκε να συγκρίνει το έργο του πολιτικού μυρμηγκιού με του ελέφαντα . Εμείς κύριε Γερόλιμε σας αναγνωρίζουμε, ότι εργάζεστε σκληρά εκεί στο Δημαρχείο ,αλλά ο κόπος σας πάει χαμένος ,αφού το αποτέλεσμα είναι ένα σκέτο μηδέν , γιατί από την στιγμή που δεν υπάρχει συλλογική δράση , δεν μπορεί να παραχθεί μετρήσιμο αποτέλεσμα .

Η έννοια της Συλλογικότητας με τον ανύπαρκτο Δήμαρχο , είναι επίσης ανύπαρκτη στον Δήμο Ξηρομέρου και έτσι έχουμε ως αποτέλεσμα αυτές τις εικόνες Ζούγκλας και ντροπής μέσα σε σχολείο του Αστακού .!!!

Αστακός 15/5/2021

Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad