Επίσκεψη Δημάρχου Ξηρομέρου κ.Γιάννη Τριανταφυλλάκη στη Μπαμπίνη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Μαΐου 2021

Επίσκεψη Δημάρχου Ξηρομέρου κ.Γιάννη Τριανταφυλλάκη στη Μπαμπίνη


Ως αντιπρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης αφού ενημέρωσα τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας επισκέφτηκα το Δήμαρχο Ξηρομέρου κ.Τριανταφυλλάκη στο γραφείο του χωρίς κανένα προκαθορισμένο ραντεβού. Ο κύριος Δήμαρχος αφού με καλωσόρισε ευγενικά, αρχίσαμε μία πολύ και καλή εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα που αφορούν χωριό μας καθώς και ζητήματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Tελειώνοντας τη συζήτηση - ενημέρωση έκανα πρόσκληση στον κύριο Δήμαρχο να να επισκεφτεί άμεσα το χωριό μας, ο οποίος ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιθυμία, μας επισκέφτηκε 27/ 5/2021 και του αναπτύξαμε ζητήματα που έχει ως προτεραιότητα ο σύλλογός μας.

Παρών στη συζήτηση ήταν και ο ειδικός γραμματέας του συλλόγου μας Ντίνος Θ. Μπαρπαρούσης καθώς και το μέλος του τοπικού συμβουλίου Μπαμπίνης Φώτης Δ. Μπενέκος.

Συζητήσαμε για τα παρακάτω :

1) καθαρισμός οικοπέδου Γιάννη Παπαστάμου στο κέντρο του χωριού μας για το οποίο είμαστε στη διαδικασία δωρεάς προς το σύλλογο μας.

2) αντικατάσταση Παιδικής Χαράς (μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται στο άμεσο πρόγραμμα του Δήμου)

3) σχολικές τουαλέτες και συντήρηση του Δημοτικού σχολείου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δήμαρχο, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, για ένα ποιοτικό - καθαρό περιβάλλον του χωριού μας.

Μπαμπίνη 28/05/2021

Κομπλίτσης Απόστολος
Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου
''Χριστόδουλος Παμπλέκης''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad