Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ. Δήμου Ξηρομέρου της τακτικής συνεδρίασης, την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ. Δήμου Ξηρομέρου της τακτικής συνεδρίασης, την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021


Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου και για πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής.


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Διατύπωση γνώμης Δημοτικού Συμβουλίου για την παροχή ύδρευσης σε τουριστικές κατοικίες εντός σχεδίου Πόλεως της Τ.Κ Μύτικα του κ. Καλλιμάνη Σπυρίδωνος. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Μακρής Σωτήριος).
2. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ίδρυση και λειτουργεία τμήματος ένταξης στο Γυμνάσιο Κανδήλας. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).
3. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ίδρυση και λειτουργεία τμήματος ένταξη στις Λυκειακές Τάξεις – Γυμνάσιο Φυτειών (Εισηγητής Γερόλυμος Σωτήριος).
4. Ορισμός ποσού για την χορήγηση υποτροφίας στους δικαιούχους της δωρεάς εν ζωή της κα «ΛΙΔΩΡΙΚΗ-ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ». (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τζαχρήστας Παναγιώτης).
5. Αναμόρφωση Π/Υ Οικ.έτους 2021. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).
6. Συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου στην έκδοση των πρακτικών της ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).
7. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή υπαιθρίου εμπορίου στον Πάσχο Γεώργιο του Παναγιώτη, κάτοικο Αστακού. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τζαχρήστας Παναγιώτης).
8. Γνωμοδότηση του Δ.Σ. επί της μελέτης 'Οριοθέτηση ρεμάτων περιοχής Αμβρακίας' (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τζαχρήστας Παναγιώτης).
9. Λήψη απόφασης για παραχώρηση χρήσης του ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ, έπειτα από την αίτηση του συλλόγου Α.Μ.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Κώστας Μπαμπούρης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad