Απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση στο λιμάνι του Μύτικα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Ιουνίου 2021

Απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση στο λιμάνι του Μύτικα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση στο λιμάνι του Μύτικα.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Μύτικα, ότι η στάθμευση οχημάτων αλλά και τρέιλερ στο λιμάνι του Μύτικα απαγορεύεται αυστηρά.

Υπάρχουν εμφανείς πινακίδες σε πολλά σημεία που ενημερώνουν γι' αυτό. Δημιουργούνται πολλά προβλήματα στην λειτουργία του λιμανιού από αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά.

Ο Δήμος διαθέτει σε απόσταση μόνο 250 μέτρων από το λιμάνι του Μύτικα, μεγάλο οικόπεδο το οποίο έχει πρόσφατα καθαρίσει, για ΔΩΡΕΑΝ στάθμευση. Σε λίγες ημέρες θα τοποθετηθούν και μεγάλοι προβολείς led ώστε να είναι φωτισμένο επαρκώς και το βράδυ, ώστε να διευκολύνονται ακόμη περισσότερο οι κάτοχοι των οχημάτων και των τρέιλερ.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, έχουμε ζητήσει από την Αστυνομία, να έρθει στο λιμάνι να κάνει έλεγχο για παράνομη στάθμευση και θα έρθει.

Ενημερώνουμε ότι θα κοπούν κλήσεις, θα αφαιρεθούν πινακίδες και θα κατασχεθούν οχήματα.

Για όλο το καλοκαίρι έχουμε ζητήσει από την Αστυνομία να έρχεται και να εφαρμόζει τα παραπάνω μέτρα για τους συστηματικά παρανομούντες.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad