«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας-Ανατροπή Τώρα» για τον κ. Πανταζή: Καλώς τον και ας άργησε - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Ιουλίου 2021

«Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας-Ανατροπή Τώρα» για τον κ. Πανταζή: Καλώς τον και ας άργησε


Αστακός 17.7.2021

Δελτίο τύπου

Καλώς τον και ας άργησε.

Να ενημερώσουμε τον κο Πανταζή ότι μετά την εγκατάλειψη του Αιόλου από τον ίδιο, η ανδρική ομάδα δεν ξανάπαιξε (διαλύθηκε), το εφηβικό είχε ελάχιστα παιχνίδια και το παιδικό έπαιζε τις περισσότερες φορές στο κλειστό του Γυμνασίου Αστακού, όπου έκαναν και προπονήσεις. Το δε τελευταίο 1,5 χρόνο το γήπεδο είναι κλειστό λόγω πανδημίας.

Οι φωτογραφίες δείχνουν δύο πόρτες σκεβρωμένες. Όλες τις υπόλοιπες φωτογραφίες από τουαλέτες, παρκέ, δίχτυ και εξωτερικούς χώρους καλύτερα να μην τις σχολιάσουμε.

Δεν ήξερε ότι οι πόρτες από το 1ο χρόνο λειτουργίας του κλειστού επί της δικής τους θητείας, παρουσίαζαν προβλήματα; (φούσκωμα και σκέβρωμα).

Δεν ήξερε ο κος Πανταζής ότι από 1.200.000 € κόστος κατασκευής, προδιαγραφών Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το κλειστό κόστισε τελικά 2.000.000 €;

Έχει ξαναδεί πόρτες να φουσκώνουν και να σκεβρώνουν μετά από 4 χρόνια λειτουργίας; Φταίει η εγκατάλειψη ή η κατασκευή;

Επίσης δεν γνωρίζει ότι το κλειστό που στοίχισε 178.000 € παραπάνω υπερσυμβατικές εργασίες που εκτελέστηκαν προφορικά (τις ενέκρινε και τις ψήφισε και ο ίδιος κατόπιν εορτής), χωρίς ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και εγγραφή των αντίστοιχων πιστώσεων στον Προϋπολογισμό, δεν παραδόθηκε καθόλου σε άριστη κατάσταση όπως ψευδώς αναφέρει ο κος Πανταζής, αλλά τα προβλήματα στις τουαλέτες είχαν κάνει την εμφάνιση τους επί της θητείας τους ακόμα και αυτό το ξέρουν όλοι και σχολιάζονταν αρνητικά.

Φαίνεται ότι η πρεμούρα να εκτελεστεί τάχιστα το έργο και να παραδοθεί για να ικανοποιηθεί η πρόσκαιρη ματαιοδοξία κάποιων, έως την στιγμή που εγκατέλειψαν την ομάδα, είχε εμφανή αποτελέσματα στη ποιότητα κατασκευής του έργου.

Δεν είναι κακό να επανεμφανίζεσαι. Κακό είναι να παριστάνεις τον ανήξερο, μετά από 5 χρόνια καταστροφικής διοίκησης για τον τόπο και τους πολίτες και να ζητάς και τα ρέστα!!!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ


*Το πιο πάνω Δελτίο Τύπου αφορά την ακόλουθη ανάρτηση του κ. Πανταζή:

«Αθλητισμός = Πολιτισμός!

Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή κατασκεύασε το σύγχρονο ΔΑΚ Αστακού, ένα κόσμημα για τη περιοχή το οποίο και παρέδωσε σε άριστη κατάσταση προς χρήση όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων καθώς και άλλων εκδηλώσεων από σωματεία, συλλόγους και φορείς.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να φιλοξενήσει το «summer camp Taekwondo» με συμμετοχές από συλλόγους της Ελλάδος καθώς και του εξωτερικού.

Εικόνες εγκατάλειψης και αδιαφορίας, είναι σημερινές που μιλούν από μόνες τους σε εσωτερικό αλλά και περιβάλλοντα χώρο που όπως φαίνεται έχει καταντήσει σκουπιδότοπος.»










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad