Χρήστος Μπόνης: Ενημέρωση για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Ιουλίου 2021

Χρήστος Μπόνης: Ενημέρωση για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά


Αγαπητοί φίλοι

Ο Έλληνας έχει ένα ιδιόμορφο χαρακτηριστικό (πιθανόν όμοιο να μην ευδοκιμεί πουθενά). Ότι καλό και να του κάνεις, όσα καλά και αν είναι πάντα θα ψάχνει το αρνητικό. Όλο το χρυσάφι της γης να του δώσεις, θα ψάχνει μία χάντρα που παρέπεσε.

Στον Αστακό σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη εκδήλωση, όμοια δεν έχει υπάρξει, για το μέλλον δεν ξέρουμε). Αναφέρομαι στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά.

Η εκδήλωση πέρα της ιστορικότητας που περικλείει ήδη με το πρόσωπο του Ολυμπιονίκη, θα δώσει την ευκαιρία αλλά και την αφορμή να την τιμήσουν πολλές προσωπικότητες τόσο του Εκκλησιαστικού χώρου, όσο και του Πολιτικού και του Αθλητικού!!!

Δυστυχώς όμως, για να επανέλθω στην αρχική μου σκέψη , διακρίνω και διακρίνουμε σαν Δ.Σ, ότι υπάρχουν και αρνητές, διαφωνούντες, με θέσεις αντιδραστικές έως επικίνδυνες.

Εκτοξεύουν απειλές μέσω των ιστοσελίδων ή των κοινωνικών δικτύων με φράσεις και απόψεις ακραίες που δεν συνάδουν ούτε για τον τόπο μας, ούτε για τον πολιτισμό μας.

Θα ήταν απόλυτα κατανοητό από όλους εμάς , οι αντίθετες φωνές. Εξ άλλου δεν είμαστε κοινωνία Βορείου Κορέας !!!!! Τουλάχιστον!!!

Τους ενημερώνουμε όλους αυτούς και κυρίως όσους καλύπτονται πίσω από τον μανδύα του ψεύτικου προφίλ στο f/b ότι η διαδικασία της αποκάλυψής τους είναι ζήτημα ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΩΝ. Οι απειλές περί προκλήσεων φθοράς στην προτομή είναι ήδη καταχωρημένες στο αρχείο μας και οι ιδιοκτήτες τον blogs που τους φιλοξενούν, όταν έρθει η ώρα του Εισαγγελέα θα ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο ζήτημα που προέρχεται από τα εσωτερικά του Δήμου.

Πληροφορούμαστε, ότι κάποιοι (;;;) Σύμβουλοι, εκφράζουν, ποιοι διαμαρτύρονται για να....... διαμαρτύρονται

Ο ΛΟΓΟΣ ;;;;  Δεν αναφέρετε πουθενά ότι ο Δήμος Ξηρομέρου είναι συνδιοργανωτής!!!!! Αντιλαμβάνομαι όλους και όλες τις λογικές διαμαρτυρίες παράλληλα δε και τις δόλιες σκέψεις.

Τους ενημερώνουμε όλους


1. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη , τόσο στους κατοίκους του Δήμου, όσο και στην πρόσκληση-κάλεσμα στα ΜΜΕ

2.
Στο επίσημο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που ετοιμάζουμε ήδη , θα αναγράφεται ευκρινέστατα και ο συνδιοργανωτής Δήμος Ξηρομέρου, και ο συνδιοργανωτής (φιλική συμμετοχή) Σύλλογος Γυναικών καθώς και ο γλύπτης και ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ.

3. Η πρόσκληση (που έχει ήδη διανεμηθεί) δεν μπορεί να αναφέρει τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο πέραν του καλέσματος και το θέμα της εκδήλωσης.

Όλα τα υπόλοιπα θα αναγράφονται στο επίσημο πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα των διοργανωτών και στο επίσημο κάλεσμα.

Ας μην ψάχνουμε βελόνα στα άχυρα, ας μην δημιουργούμε πολεμικά επεισόδια, ας μην ζητάμε ενόχους και τέλος ας μην διαλύσουμε την σπουδαία εκδήλωση.

Τα ερωτήματα και οι απορίες πάντα θα υπάρχουν (εξ άλλου κανείς δεν είναι τέλειος) και για τον λόγο αυτό τα μέλη του Δ.Σ. είναι στην διάθεση του κάθε ενός να λύσεις όλες τις απορίες, όλα τα ερωτήματα (όσα είναι καλοπροαίρετα).

Σας ζητάμε να γίνεται συνοδοιπόροι στην εκδήλωση, η οποία θα μείνει στην ιστορία τόσο του Αστακού, όσο και του Δήμου Ξηρομέρου. Μην τορπιλίζεται κάτι καλό που ανεβάζει τον τόπο μας.

Δεν μπορεί να δίνουν το παρόν τόσες σημαντικές προσωπικότητες οι οποίοι θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και κάποιοι (θέλω να πιστεύω ελάχιστοι) να προσπαθούν να την τορπιλίσουν με ομολογουμένως άκομψα μέσα.

Η κακομοιριά , η αντιπαλότητα , η απαξίωση των πάντων, η αδιαφορία, η περιφρόνηση σε πρόσωπα, η σε θεσμούς , πολύ δε περισσότερο η πολύχρονη και απαράδεκτη αποχή στην συμμετοχική διαδικασία , μας οδήγησαν εδώ

Η καθοδήγηση έχει αξία και είναι δομική, αν ο καθοδηγητής εμπνέει, αν είναι αριβίστας και δόλιος, τότε η εξέγερση θα αποτύχει.

Σαν Δ.Σ. είμαστε απόλυτα σίγουροι, ότι την 20η Αυγούστου, θα χρειαστούμε δυο πλατείες Αστακού και όχι μία.

Ας συνδυάσουμε αυτό το ιστορικό γεγονός με την πολύ όμορφη και εντυπωσιακή από άποψη συμμετοχών, επαναλαμβανόμενη για δεύτερη χρονιά αθλητική δραστηριότητα, τον Αγώνα Δρόμου που και στην εκδήλωση αυτή ο Σύλλογος μας είναι συνδιοργανωτής.

Η επιτυχία και των δύο θα μας ανεβάσει πολύ ψηλότερα στις συνειδήσεις τόσο των Αστακιωτών αγκαλιά με τους αγνούς κατοίκους των υπόλοιπων διαμερισμάτων της Ενότητας Αστακού , όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Ας δείξουμε ότι δεν υπερτερούν κάποιοι ελάχιστοι με επικίνδυνες αντιλήψεις έναντι ημών και υμών.

Η παρουσία των εκλεκτών προσκεκλημένων , θα είναι ένας ύμνος στον Δήμο Ξηρομέρου.


Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad