Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Ξηρομέρου: Πιστωτικοί οι λογαριασμοί των Σχολικών Μονάδων μετά την εκκαθάριση του χρέους που παρέλαβε προς την ΔΕΗ - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Ιουλίου 2021

Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Ξηρομέρου: Πιστωτικοί οι λογαριασμοί των Σχολικών Μονάδων μετά την εκκαθάριση του χρέους που παρέλαβε προς την ΔΕΗ


Αστακός 6/7/2021
Αριθμ. Πρωτ.: 5430

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ – ΠΕΤΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Δημότες μας, ότι η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου με σωστή και νοικοκυρεμένη διαχείριση, προέβη στην εκκαθάριση του χρέους που παρέλαβε προς την Δ.Ε.Η και οι λογαριασμοί των σχολικών μονάδων έγιναν πλέον πιστωτικοί.

Όπως προκύπτει από τους επισυναπτόμενους λογαριασμούς, στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2019 παραλάβαμε χρέος 48.821 € και με την πάροδο του χρόνου (22 μήνες), οι λογαριασμοί έγιναν πιστωτικοί προς την Δ.Ε.Η κατά 5.491 €, για πρώτη φορά.

Επίσης έγινε διακοπή έξι (6) τηλεφωνικών συνδέσεων στις σχολικές μονάδες, εξοικονομώντας σεβαστό χρηματικό ποσό σε χρόνια βάση, τα οποία θα διατίθενται για τις ανάγκες των σχολείων μας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΦΕΙΛΩΝ ΔΕΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 672021.pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad