Έκθεση εικαστικών και καλλιτεχνικών δημιουργιών στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Αυγούστου 2021

Έκθεση εικαστικών και καλλιτεχνικών δημιουργιών στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα


Αστακός, 01.08.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ.:2646 041204
Fax.:2646 041204
E-mail:npdddimouxiromerou@yahoo.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αρχίζει σήμερα 1 Αυγούστου 2021 η έκθεση εικαστικών και καλλιτεχνικών δημιουργιών στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΥΤΙΚΑ . Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 17 Αυγούστου.  Ώρες λειτουργίας: 19.30 - 22.00

- Η προσέλευση του κοινού στο εσωτερικό του κτιρίου για την έκθεση των εικαστικών δημιουργιών θα γίνεται μόνο με την χρήση προστατευτικής μάσκας.
- Ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών που θα εισέρχεται στο εσωτερικό του κτιρίου κάθε φορά θα είναι δυο (2) άτομα ταυτόχρονα.
- Προστατευτική μάσκα θα φορούν υποχρεωτικά και οι δημιουργοί των εικαστικών έργων, ενώ θα τηρείται η απόσταση του 1,5 μέτρου ανάμεσα σε καλλιτέχνες και επισκέπτες.
- Στην είσοδο του κτιρίου θα υπάρχουν αντισηπτικά για τα χέρια.

Τα θέματα των ντόπιων καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στην έκθεση είναι τα παρακάτω: πρωτότυπες δημιουργίες – κεντήματα, ζωγραφική – αγιογραφία και κατασκευές, φωτογραφία, εικαστικό και καλλιτεχνικό κόσμημα, χειροποίητες εικόνες σε ξύλο, χειροποίητο κόσμημα, κεραμική, ντεκουπάζ, καλλιτεχνική ανακύκλωση, είδη δώρων κ.ά.

Σκοπός του Νομικού Προσώπου είναι η ανάδειξη των τοπικών εικαστικών δημιουργών, η γνωριμία του έργου τους με τους πολυάριθμους επισκέπτες του καλοκαιρού, αλλά και με τους ντόπιους συνδημότες μας, η προώθηση της πολιτιστικής δραστηριότητας που συντελείται εντός του Δήμου μας, καθώς και να μυήσει τους νέους στις εικαστικές τέχνες και δημιουργίες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad