Επίτιμοι δημότες Ξηρομέρου ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος και οι Ολυμπιονίκες Βούλα Κοζομπόλη, Πύρρος Δήμας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Αυγούστου 2021

Επίτιμοι δημότες Ξηρομέρου ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος και οι Ολυμπιονίκες Βούλα Κοζομπόλη, Πύρρος Δήμας


Ημερομηνία 24.8.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τιμητική αναγόρευση προσωπικοτήτων, ως επίτιμων δημοτών του Δήμου Ξηρομέρου.

Ο Δήμος Ξηρομέρου, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είχε την τιμή να ανακηρύξει επίτιμους δημότες Ξηρομέρου στις 20/08/2021, τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμο και τους Ολυμπιονίκες Κοζομπόλη Βούλα (Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς αγώνες και αργυρή Ολυμπιονίκη στην Υδατοσφαίριση) και Δήμα Πύρρο (αθλητή της άρσης βαρών με 3 χρυσά και ένα χάλκινο Ολυμπιακά μετάλλια ). Το αναγνωρισμένο έργο τους και η προσφορά τους αποτελεί παρακαταθήκη για την Χώρα μας και τις νέες γενιές.

Σε κλίμα συγκίνησης αποδόθηκαν τιμητικές πλακέτες, αναμνηστικά δώρα και πάπυροι στα τιμώμενα πρόσωπα, ενώ υπήρχε δέσμευση για την ευρύτερη συνεργασία του Δήμου τόσο με την Αρχιεπισκοπή, όσο και με τους Ολυμπιονίκες.

Λόγω σοβαρού προσωπικού θέματος του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου, στην εκδήλωση συμμετείχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θαυμακού κ.κ. Ιάκωβος, εκπρόσωπος της Αυτού Μακαριότητας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, ενώ προγραμματίστηκε επίσκεψη του Δημάρχου στην Αρχιεπισκοπή, για την απόδοση του Χρυσού Κλειδιού της πόλης στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Κατσαούνης Ελευθέριος.

Τα βιογραφικά των Ολυμπιονικών παρουσιάστηκαν από την εκπαιδευτικό και ηθοποιό, κα Ντίνου Μαρία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του κλήρου, ο Γενικός Γραμματέας της Ολυμπιακής Επιτροπής, κος Κολυμπάδης Μανώλης, ο πρώην Υπεύθυνος Τελετών Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, κος Καϋμενάκης Φώτης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Κοινοτήτων και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας.

Εκ του Δήμου ΞηρομέρουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad