Νίκος Ζώγας: Για μια ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή απαξιώνει τους επαγγελματίες του τόπου μας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Αυγούστου 2021

Νίκος Ζώγας: Για μια ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή απαξιώνει τους επαγγελματίες του τόπου μαςΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!

Δυστυχώς συνεχίζονται με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό οι Αναθέσεις παντός Τύπου σε επαγγελματίες ΕΚΤΟΣ Δήμου!

Έχω αναφερθεί ξανά στο παρελθόν για το ίδιο θέμα που αφορούσε αναθέσεις υποθέσεων σε Δικηγόρους εκτός Δήμου.

Δυο χρόνια τώρα δεν κατάφεραν να βρουν μια λύση με τους επαγγελματίες του Δήμου μας, από φωτοτυπικό χαρτί και άλλα αναλώσιμα, ηλεκτρολογικό υλικό έως και αναθέσεις έργων!

Έτσι η Δημοτική Αρχή δείχνει ξεκάθαρα την απαξίωση της προς τους επαγγελματίες Δημότες Ξηρομέρου με την ΜΗ στήριξή της προς τους επαγγελματίες.

Συγκεκριμένα στον Παιδικό Σταθμό Φυτειών αλλά και στο Λαογραφικό Μουσείο Παλαιομάνινας έγινε αλλαγή σκεπής από εργολάβους που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ!

Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν αρκετοί έμπειροι επαγγελματίες κάθε είδους για όλες τις εργασίες.

Για να σας προλάβω Κύριοι της Δημοτικής Αρχής πριν πετάξετε την ίδια καραμέλα του τύπου: «Ήταν πιο συμφέρουσα η προσφορά μέσω των ηλεκτρονικών προσφορών»

Να σας πω ότι:

ΑΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΟΧΗ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ!!!!!

Ήδη έχετε φτάσει τον Δήμο στο Τέλμα.

Έστω και τώρα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων….

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Ξηρομέρου

Ζώγας ΝικόλαοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad