Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου: Ευχαριστίες για την βοήθεια προς τους πληγέντες του Νομού Ηλείας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Αυγούστου 2021

Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου: Ευχαριστίες για την βοήθεια προς τους πληγέντες του Νομού Ηλείας


Ημερομηνία 16.8.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, ευχαριστεί όλους όσους επέδειξαν έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη (Εκκλησία, πολίτες, επιχειρηματίες και σούπερ μάρκετ) ανταποκρινόμενοι στην έκκλησή μας για βοήθεια προς τους πληγέντες του Νομού Ηλείας, από τις τελευταίες καταστροφικές πυρκαγιές.

Η ανταπόκριση ήταν άμεση, συγκινητική και αθρόα γι΄αυτό και παρατείναμε ακόμη δύο ημέρες την συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης.

Αφού ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γυναικών Αστακού, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Κανδήλας, την κα Λιότου, την κα Σακουφάκη και την Δομή Φυτειών του Βοήθεια Στο Σπίτι, για τον χρόνο που αφιέρωσαν για τη συγκέντρωση και το πακετάρισμα των προϊόντων, ελπίζουμε να έχουμε συμβάλλει στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας, που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται μπροστά στα μάτια τους.

Εκ της Κ.Ε.ΔΗ.Ξ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad