Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Ξηρομέρου: Ανεξαρτήτως voucher, ΚΑΝΕΝΑ παιδί δεν θα μείνει εκτός των τριών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Αυγούστου 2021

Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Ξηρομέρου: Ανεξαρτήτως voucher, ΚΑΝΕΝΑ παιδί δεν θα μείνει εκτός των τριών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ξηρομέρου


Αστακός , 26.08.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την ανακοίνωση από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. των οριστικών αποτελεσμάτων των δύο (2) Προγραμμάτων «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και «Οικονομική́ στήριξη οικογενειών με παιδιά́ προσχολικής ηλικίας», Περιόδου 2021-2022, των ποσοστό των αιτήσεων που εγκρίθηκαν και έλαβαν voucher και για τους τρεις (3) Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου, φτάνει στο 90%.

Ανεξαρτήτως όμως αν η αίτηση μιας μητέρας έλαβε η όχι voucher (μπορεί να απορρίφθηκε για διάφορους λόγους) , ΚΑΝΕΝΑ παιδί ΔΕΝ θα μείνει εκτός των τριών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ξηρομέρου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad