Δήμος Ξηρομέρου: Ανανέωση συμβάσεων για 12 εργαζομένους στους παιδικούς σταθμούς - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμος Ξηρομέρου: Ανανέωση συμβάσεων για 12 εργαζομένους στους παιδικούς σταθμούς


Ημερομηνία 14.9.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
T.K. 300 06
Τηλ. & Fax: 2646041204
e-mail: npdddimouxiromerou@yahoo.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την απόφαση 28/565/11.08.2021 του πρώην Προέδρου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου», κ. Βασίλη Πολύζου, προχώρησε η ανανέωση των συμβάσεων των 12 εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου.

Οι συμβάσεις που ανανεώθηκαν θα διαρκέσουν για ένα (1) έτος, συγκεκριμένα από 1.9.2021 έως 31.8.2022, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος, και θα λυθούν αυτοδίκαια εφόσον δεν συνεχιστεί, χωρίς οι απασχολούμενοι να δικαιούνται καμία αποζημίωση από την αιτία αυτή.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ.pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad