Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου, τη Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Σεπτεμβρίου 2021

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου, τη Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου


Αστακός, 3.9.2021
Αριθ. πρωτ.: 7369

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Προς: Τα τακτικά μέλη του
Δημοτικού Συμβουλίου
(ως Πίνακα Αποδεκτών)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την έβδομη (7η) του μηνός Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 07:30 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 καθώς και την 59η εγκύκλιο ΥΠ.ΕΣ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/179/οικ. 16812/30.08.2021, για λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα:

Θέμα 1ο: Έγκριση της έκθεσης της Οικονομικής Υπηρεσίας για την εκτέλεση του προϋπολογισμού το 2ο τρίμηνο οικονομικού έτους 2021. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.
Θέμα 2ο: Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Ξηρομέρου οικονομικού έτους 2021. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.
Θέμα 3ο: Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ξηρομέρου για την συγκρότηση Επιτροπής για την εκτίμηση της εν ζωή αξίας ζώων που σφάζονται ή θανατώνονται λόγω μεταδοτικών νοσημάτων. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Παληογιάννης.
Θέμα 4ο: Διατύπωση γνώμης περί χορηγήσεως παροχής ύδρευσης σε φωτοβολταϊκό πάρκο εκτός σχεδίου πόλεως Δ.Κ. Αστακού στη θέση «Σουπί» στην κα Μπαμπούρη Χρυσαυγή του Ηλία. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτ.Μακρής.
Θέμα 5ο: Αντικατάσταση μέλους της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.
Θέμα 6ο: Αντικατάσταση μέλους της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξηρομέρου. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.
Θέμα 7ο: Ορισμός και αντικατάσταση μελών του Ν.Π.Δ.Δ «Πολιτισμός ,Περιβάλλον, Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου». Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ
ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Στην δια ζώσης συνεδρίαση της 07/9/2021 θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται στην εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών 59η εγκύκλιο ΥΠ.ΕΣ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/179/οικ. 16812/30.08.2021.

Παρακαλούνται όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που θα παρευρεθούν να καταθέσουν στην Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου αντίγραφο του πιστοποιητικού εμβολιασμού τους ή πιστοποιητικό ανάρρωσης για τους νοσήσαντες. Για τους Προέδρους των Κοινοτήτων που θα παρευρεθούν ισχύουν τα ίδια.

Η συνεδρίαση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για ευνόητους υγειονομικούς λόγους.
Αν κάποιος Δημότης επιθυμεί να παρακολουθήσει την συνεδρίαση, πρέπει να υποβάλει σχετικό αίτημα στην Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου, εγκαίρως και θα λάβει σχετική άδεια μόνο εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες, όπως αυτές ορίζονται στην σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών και τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στην 59η εγκύκλιο ΥΠ.ΕΣ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/179/οικ. 16812/30.08.2021, επισημαίνεται ότι όσον αφορά τις συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων εφόσον δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για συμμετοχή όλων των μελών αυτών δια ζώσης, είναι δυνατή η συμμετοχή δια ζώσης μόνο όσων πληρούν τις προϋποθέσεις εμβολιασμού ή νόσησης και η συμμετοχή των υπολοίπων μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στην συνεδρίαση καλείται να παραστεί ο Δήμαρχος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης προς τον οποίο κοινοποιείται η παρούσα.
Στην συνεδρίαση καλούνται να παραστούν ο Προϊστάμενος του Τμήματος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Στρατομήτρος Ιωάννης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος & Ανάπτυξης Ραλάτου Ζαχαρούλα και η Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού Γριτσίπη Αρετή.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ.
1. ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
2. ΓΚΟΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
4. ΛΑΪΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
5. ΜΑΚΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
6. ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
6. ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
7. ΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
8. ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
9. ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
10. ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
11. ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ - ΠΕΤΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
12. ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
13. ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ
14. ΓΑΖΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
15. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
16. ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
17. ΚΑΡΦΗΣ ΘΩΜΑΣ
18. ΛΙΒΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
19. ΡΕΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ
20. ΣΤΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
21. ΖΟΡΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
22. ΖΩΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
23. ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
24. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
25. ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
26. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Κοινοποίηση.
ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad