Δήμος Ξηρομέρου: Ο λαϊκισμός και τα ψεύδη των κ.κ. Γαλούνη και Ζώγα. Η αλήθεια για τη προσωρινή εναπόθεση μη επικίνδυνων ογκωδών αντικειμένων - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμος Ξηρομέρου: Ο λαϊκισμός και τα ψεύδη των κ.κ. Γαλούνη και Ζώγα. Η αλήθεια για τη προσωρινή εναπόθεση μη επικίνδυνων ογκωδών αντικειμένων


Ημερομηνία 26.9.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δελτίο τύπου

Ο λαϊκισμός και τα ψεύδη των κ.κ. Γαλούνη και Ζώγα. Η αλήθεια για τη προσωρινή εναπόθεση μη επικίνδυνων ογκωδών αντικειμένων.

Κύριε Γαλούνη και κύριε Ζώγα, για πολλοστή φορά συμπεριφέρεστε ως φθηνοί λαϊκιστές, απαίδευτοι και λειτουργώντας μόνο για τις πρόσκαιρες εντυπώσεις για να δηλώσετε με οποιονδήποτε τρόπο τη παρουσία σας. Σαν δημοτικοί σύμβουλοι και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα οφείλατε να ενημερώνεστε σωστά πριν τοποθετηθείτε δημόσια, αλλά αυτά για εσάς είναι ψιλά γράμματα.

Η απάντηση:

Καμία παραλία του Μαραθιά δεν μετατρέπεται σε χωματερή όπως ψευδώς, με λαϊκισμό και για τη δημιουργία εντυπώσεων αναφέρεται και οι δύο. Το γήπεδο 17 στρεμμάτων το οποίο προτείνεται να δεσμευτεί για προσωρινή εναπόθεση μη επικίνδυνων ογκωδών αντικειμένων, είναι πλησίον του δρόμου, σε πολύ μεγάλη απόσταση από την παραλία και είναι το σημείο που μέχρι σήμερα όλα τα προηγούμενα πολλά χρόνια εναποθέτονταν άναρχα και ανεξέλεγκτα ογκώδη αντικείμενα. Ο χώρος αυτός λειτουργεί ως σήμερα χωρίς κανόνες, υποβαθμίζοντας αισθητικά και περιβαλλοντολογικά τη περιοχή. Όλα τα χρόνια εκεί γινόταν εναπόθεση, το ξέρουν όλοι, υπάρχουν φωτογραφίες και στο Google Earth που το αποδεικνύουν. Επισυνάπτεται θέαση από το Κτηματολόγιο με την χωροθέτηση και τις συντεταγμένες.
Κύριε Γαλούνη σε αυτό το χώρο δεν εναποθέτατε και εσείς ογκώδη που αποκτήσατε δήθεν περιβαλλοντικές ευαισθησίες; Ποιον κοροϊδεύετε;

Εμείς λοιπόν στα πλαίσια της οργάνωσης και της τάξης σε όλα όσα άναρχα και σκόρπια παραλάβαμε, αποφασίσαμε ότι θα πρέπει και αυτό να γίνεται με έλεγχο και κανόνες, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Μέχρι τώρα οι προηγούμενες δημοτικές αρχές Ξηρομέρου δέχονταν πρόστιμα γι αυτό.

Όλοι οι σοβαροί Δήμοι αυτό κάνουν. Ορίζουν σημεία εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων, γιατί αυτά δεν πάνε κατευθείαν σε ΧΥΤΑ, ώστε εκεί με κανόνες και έλεγχο να γίνεται προσωρινή εναπόθεση τους και επαναλαμβάνουμε είναι στο σημείο που ήδη αυτό γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν φτιάξαμε κάτι νέο, αυτό υπήρχε.

Όσον αφορά εσάς κ. Ζώγα, αλλά και τον κ. Γαλούνη, μην αναφέρετε καν την ΠΟΑΥ, γιατί δεν σας έχουμε δει πουθενά και τους δύο σας, αλλά αντίθετα σε πλήρη συντονισμό μεταξύ σας, προσπαθήσατε στο Δημοτικό Συμβούλιο να μπλοκάρετε τον ορισμό Δικηγόρου για προσφυγές ενάντια στην συγκεκριμένη χωροθέτηση της ΠΟΑΥ, όπου το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει ομόφωνα την εναντίωση του, μιας και περιλαμβάνει το παράκτιο μέτωπο Αστακός – Μύτικας και τον Κάλαμο και οι μελλοντικές επεκτάσεις ιχθυοτροφείων που προβλέπονται σε αυτόν το παράλογο σχεδιασμό, θα καταλάβουν χιλιάδες στρέμματα θάλασσας, όπου ο κόσμος χρησιμοποιεί για τα καλοκαιρινά του μπάνια.

Κύριε Ζώγα και τότε στην Επιτροπή Διαβούλευσης τον Αύγουστο του 2020 για την ΠΟΑΥ, εμφανιστήκατε Βασιλικότερος του Βασιλέως και ξιφουλκούσατε μαινόμενος ότι πρόκειται για έγκλημα, δηλώνοντας ότι: «…για την υγεία των παιδιών μας θα μας βρουν όλους απέναντι…» και τελικά εντός λίγων μηνών, κατά ένα περίεργο τρόπο βρεθήκατε εσείς απέναντι. Για τον κ. Γαλούνη δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Διαχρονικά πάντα απέναντι ήταν.

Λίγη σοβαρότητα και στους δύο σας δεν βλάπτει. Στο λαϊκισμό και στα ψεύδη σας, θα απαντάμε πάντα με αλήθεια και στοιχεία και η αλήθεια πάντα νικά.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad