Παναγιώτης Στάϊκος: Τελικά οι πολίτες έπαψαν να είναι απαθείς και πήραν την υπόθεση στα χέρια τους - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Παναγιώτης Στάϊκος: Τελικά οι πολίτες έπαψαν να είναι απαθείς και πήραν την υπόθεση στα χέρια τους


Τελικά οι πολίτες έπαψαν να είναι απαθείς και πήραν την υπόθεση στα χέρια τους!!!

Την ώρα που ο Δήμαρχος κάνει αυτοδιαφήμιση για το καινούργιο απορριμματοφόρο, που όμως το Υπουργείο έστειλε σε όλους τους Δήμους από το Πρόγραμμα Φιλόδημος, όπως επί του κυρίου Σαμαρά το 2001 από το τότε πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ, ο Δήμος βρωμάει απ' άκρου εις άκρον, τελικά οι πολίτες έπαψαν να είναι απαθείς και πήραν την υπόθεση στα χέρια τους και μου έστειλαν στο Messenger, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, τις οποίες ασφαλώς δεν έχω τραβήξει εγώ, τα χάλια πίσω από το γήπεδο της Κανδήλας, το οποίο είναι ένα στολίδι και αυτό!!!

Αυτά από τους Πολίτες προς επίρρωση της αλήθειας περί της Ανικανότητας του Δημάρχου κύριου Τριανταφυλλάκη, του οποίου η αυτοδιαφήμιση δεν έχει καμιά αξία για την κοινωνία.

Αστακός 19/9/2021

Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad