Ερωτόκριτος Γαλούνης: Ψευδή και ανυπόστατα περί παραίτησής μου από Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Σεπτεμβρίου 2021

Ερωτόκριτος Γαλούνης: Ψευδή και ανυπόστατα περί παραίτησής μου από Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης»


Αστακός, 22/09/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί Συνδημότες, Συνδημότισσες,

Με έκπληξη διάβασα σήμερα σε τοπικό blog ότι επίκειται παραίτηση μου από Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης» και ότι αρχές Νοεμβρίου θα γίνουν οι διαδικασίες ανάδειξης νέου αρχηγού.

Δηλώνω Kατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση ότι όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο Δημοσίευμα είναι ΨΕΥΔΗ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Το 2014 ο Λαός του Ξηρομέρου μου έδωσε εντολή να Διοικήσω το Δήμο Ξηρομέρου για πέντε χρόνια από τη θέση του Δημάρχου. Την εντολή αυτή την τίμησα στο έπακρο με Σεβασμό και Ευλάβεια.

Το 2019 ο Λαός του Ξηρομέρου μας έστειλε στην Αντιπολίτευση. Σας Διαβεβαιώνω ότι με τον ίδιο Σεβασμό και Ευλάβεια θα τιμήσω την εντολή του Λαού και θα υπηρετήσω το Δήμο Ξηρομέρου από τη θέση του Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης μέχρι την τελευταία ημέρα της θητείας μου, Αγωνιζόμενος πάντα με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μου και των Συμπολιτών μου.

Με εκτίμηση,

Ερωτόκριτος Γαλούνης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad